De mobiele Bramber kas van Revised voor in je tuin

2021-11-16 13:19:54 By : Mr. Qiang zhang

Je rolt de kas als een kruiwagen naar de ideale plek in je tuin waar je planten optimaal kunnen groeien.

Kan jouw tuin wel een extra eyecatcher gebruiken? Maak kennis met de Bramber van Revised, een ontwerp van de jonge Britse ontwerper David Le Versha.

Zo maak je de tuin of het balkon zomerklaar (11 zomeritems om nu te shoppen)

Deze mobiele kas is van designmerk Revised, dat nu ook een winkel heeft in Breda. De ontwerper van het unieke ontwerp is David Le Versha, een man die zijn carrière heeft gewijd aan het ontwerpen en bouwen van prachtige ijzeren objecten geïnspireerd op het Victoriaanse tijdperk.

Samen met Revised heeft hij de eeuwenoude ambachtelijke technieken van de ijzerhandel omgevormd tot een hightech, RVS en aluminium product.

Met de twee handvatten rol je de kas als een kruiwagen naar de ideale plek in je tuin waar je planten, zaden en stekken optimaal kunnen groeien in zon of schaduw. Je kunt de planten water geven door de kiepramen in elke gewenste stand te zetten. Handig!

De gebruikte materialen in dit ontwerp zijn RVS en aluminium. Het RVS en aluminium zijn afgewerkt met twee lagen poedercoating. Het glas is veiligheidsglas, dus de Bramber gaat vele jaren mee, alleen het lakwerk zal af en toe opnieuw gespoten moeten worden. Het merk geeft 100 jaar (!) garantie op het product.

Meer weten over Bramber? Kijk op de vernieuwde website. De adviesprijs is € 2.062,- (excl. btw).

Heb jij de nieuwste uitgave van ELLE Decoration al in huis? Bestel hem nu hier. Op de hoogte blijven van het meest inspirerende interieurnieuws? Volg ELLE Decoration NL op Facebook, Pinterest en Instagram.