Dit zijn dé 2021 keukenfavorieten van ELLE Decoration

2021-11-05 07:11:33 By : Mr. Rick Huang

Van iedereen een droomkeuken kunnen hebben? Absoluut!

Van iedereen een droomkeuken kunnen hebben? Absoluut! Vooral nu je onze gratis (!) Keukenspecial scoort bij het allernieuwste nummer van ELLE Decoration. bracht vind je oneindig veel keukentips, keukenitems en oogverblindende keukens van anderen. Vandaag delen we onze keukenfavorieten met je, om je vast in de stemming te brengen. Vergeet je het nummer niet in huis te halen?

Met de functie 4-pannen van WMF kun je kokend water op een veilige manier afgieten. Door de siliconenrand valt het deksel er niet af, het water verlaat alleen via de vergietfunctie de pan. De vloeibare handgrepen blijven aangenaam koel en met de handige aanduiding ontmoeten je vloeistoffen direct in de pannen af. De Functie 4-pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en zijn zelfs in de oven te gebruiken.

WMF Functie 4-pannenset adviesprijs, € 499 wmf.nl

Met de draadloze On The Go-blender van Cuisinart hoef je nooit meer op zoek naar een stopcontact om een ​​​​cocktail, smoothie of zelfs babyvoeding te bereiden. De compacte blender is makkelijk op te bergen, snel op te laden en heeft een vaatwasmachinebestendige mengbeker. Hij wordt geleverd met deksel, zodat je onderweg van je creaties kunt genieten. Cuisinart heeft ook een draadloze wijnopener, staaf- en handmixer.

Soep, babyvoeding, notenpasta, puree, saus, smoothies of crushed – dankzij de K400-blender van KitchenAid is het ijs allemaal. Door het asymmetrische roestvrijstalen mes en de sterke motor pureer je zo blij als je wilt. Stel de automatische snelheid in en gebruik de pulsen van een van de drie vooraf begonnen programma's. Bonuspunten voor de zelfreiniging-cyclus, waarmee je de blender snel schoonmaakt. Ook fijn: hij is er in meerdere kleuren en heeft vijf jaar garantie.

K400-blender € 329,- kitchenaid.nl

Quooker presenteert een fraaie nieuwe afwerking: Messing Patina. Net als alle andere Quooker-kranen geeft ook de Fusion Round Messing Patina direct koud, warm en kokend water en zo bespaar je tijd, energie en ruimte in de keuken. Wil je ook gekoeld en bruisend water uit je Quooker tappen? Combineer je Quooker-systeem dan met de CUBE.

Fusion Round Messing Patina, vanaf € 1645 quooker.nl

Dat scheiden niet altijd lijden is, bewijst Bo van Brabantia. De Bo Touch Bin Hi twee emmers van 30 liter, met je heel makkelijk je afval gescheiden. En dat is niet: Bo heeft elegante pootjes, een geurdichte sluiting en greepjes. Erg handig en mooi. De afvalbak is voor veertig procent gemaakt van hoogwaardig hoogwaardig materiaal en heeft een garantieperiode van maar liefst tien jaar.

2 x 30 liter in Mineraal Betongrijs (betonlook en vingerafdrukvrij)€ 259. Ook beschikbaar in andere kleuren, vanaf € 219 brabantia.com

Een kookplaat krasvrij houden is lastig: laten normaal gesproken zo hun sporen achter. Schott Ceran heeft met Miradur® echter een kookoppervlak dat krasbestendig is. Zo kan Miradur praktisch gebruik weerstaan ​​zonder op schoonheid in te boeten.

De NutriBullet Pro Exclusive is een compacte en krachtige blender in fijne kleuren. Dankzij de solide motor vermaalt hij zonder moeite ijsklontjes, bevroren fruit, noten en schillen. Drinkontbijtjes van cocktails, alles is met de Bullet dus zo gepiept. En omdat alle onderdelen in de kunnen, kost weinig moeite.

Pro Exclusive is er in zwart, grijs, wit, paars, roze, mintgroen en blauw, € 109,95 nutribullet.nl

Heb jij het nieuwste nummer van ELLE Decoration al in huis? Bestel 'm nu hier. Op de hoogte blijven van het meest inspirerende interieur-nieuws? Volg ELLE Decoration NL op Facebook, Pinterest en Instagram.