Chard van den Berg: Maak het niet te voor verwarde FvD-stemmers

2021-11-05 07:10:25 By : Mr. Zeping Lin

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.

Ik herinner me levendig dat de antivaxers een paar jaar geleden moord en brand schreeuwden over HPV-vaccin voor jonge meisjes. Wel, we hebben toen niet naar hen geboren, en baarmoederhalskanker is nu zo goed als verdwenen bij gevaccineerde vrouwen.

Besmettingsaantallen schieten verder omhoog, IC-drukte nemen toe

De gevaccineerden worden door de antivaxxers gegijzeld

Gezondheidsraad: Derde coronavaccin voor alle 60-plussers

Het natuurlijk raar, maar je zou haast terugverlangen naar de tijd zonder internet, waarin de hoeveelheid foutieve informatie beperkt bleef.

Bejaarden aan de beademing, hamsterende mensenmassa's en mijn overspannen docenten die thuis kunnen werken ze niet bij God geen idee hebben hoe ze deze dagen moeten krijgen (vandaar ook dat ik tijd gevonden heb dit te schrijven). De afgelopen dagen was het ontstaan ​​om niet te ontstaan ​​met de gevolgen van het coronavirus.

Om ons te informeren over het virus schakelde de publieke omroep een leger aan virologen in. Die waren eigenlijk eigenlijk ook te trappelen om zelfs drie seconden op tv te verschijnen. Het probleem is wel ze er stuk voor stuk een andere mening op na te houden en andere feiten om deze te onderbouwen. Viroloog Marion Koopmans zei bijvoorbeeld vorige week dat een lockdown niet verstandig is omdat het virus zich toch al over de hele wereld heeft verspreid. Dit een andere viroloog, Absterhuis, vijf dagen geleden juist opriep tot een complete lockdown uit angst voor nog meer besmettingen in ons land.

Door deze onduidelijkheid over mensen om zelf maar op onderzoek uit te gaan. Met als gevolg dat ontstaan ​​bij rechtse kwaliteitsmedia zoals Geenstijl, Pownews en het YouTube-kanaal van Robert Jensen. Volgens Jensen is corona een hoax en bovenal een manier om onze vrijheden in te perken. Deze in de vorm van van vrijheden zal zich dan herhalen zich herhalen we op waarin al onze vrijheden zijn ontnomen. Kennelijk vindt Jensen zo'n 18.000. doden, een tanende economie en overbodig. Daarnaast is de suggestie dat ons land uiteindelijk een totale staat zal worden gepland en nergens op gebaseerd.

Je zou denken dat niemand, puur uit principe al, deze complottheorie gelooft. Spijtig genoeg is het tegendeel waar. Geneviève Fox bijvoorbeeld, vooral bekend van Temptation Island op RTL 5, schaarde zich achter Jensen: ze heeft op Instagram gepost dat corona inderdaad een groot complot is. Een andere RTL 5-“ster”, Rosanna , heeft onlangs ook gezegd Voorwald. Het gevaar is dus dat mensen Robert Jensen met verbale diarree kunnen profileren op YouTube en dat deze vervolgens voor het begin, beginnen met rondom het virus ontstaan. De behoefte om dit allemaal op te zoeken, dan weer aan dat de publieke omroep schiet in het duidelijk van het volk.

Het natuurlijk raar, maar je zou haast terugverlangen naar de tijd zonder internet, waarin de hoeveelheid foutieve informatie beperkt bleef. Een tijd waarin het nieuws redelijk was en Sonja je vertelde dat je morgen gezond op zou staan. Een tijd zonder complottheoretici die mensen zoals de toch al wat verwarde FvD/PVV-stemmer, tot waanzin drijven.

Overigens heb ik niet het idee dat het vroeger allemaal beter was, wel overzichtelijker. De vraag is echter van overzicht in een situatie als deze niet beter is.

Je moet inloggen om een ​​reactie te kunnen plaatsen.