Alle benodigdheden voor een geslaagde BBQ

2021-11-18 04:42:09 By : Ms. Setty Wang

Met deze tips en attributen ben jij absoluut de man achter het vuur.

Het barbecueseizoen staat voor de deur en dus kunt u alles uit de kast halen om uw gasten omver te blazen. Gebruik je culinaire vaardigheden om iets moois op tafel te zetten. Natuurlijk breng je een bezoekje aan de beste slager en groentejuwelier, maar het mag ook niet je materiaal zijn. Een vleesthermometer, grilltangen en spatels, maar ook handschoenen en een schort. En wat helemaal in orde moet zijn: de barbecue zelf natuurlijk.

Quote maakt voor jou een selectie van de belangrijkste benodigdheden en tofste tools om een ​​heel seizoen mee te barbecueën:

Een zomer vol succesvolle barbecues begint natuurlijk bij de basis. Je wilt natuurlijk niet onderdoen voor de buurman, dus er is maar één optie. De Big Green Egg XXL. Inclusief expansieframe met RVS rooster. Zo zorg je voor de lekkerste rooksmaak aan je vlees.

Met de draadloze vleesthermometer van Meater meet je eenvoudig de temperatuur van het vlees. Het laat ook zien hoe lang het vlees op het vuur moet blijven en laat je weten wanneer het klaar is. Zo makkelijk is het als je tussendoor ook nog de gasten moet entertainen.

Het moet niet het materiaal zijn, daarom dit indrukwekkende apparaat. Van spatel tot reinigingsborstel en in een handig koffertje. Je kunt hem dus ook meenemen en indruk maken op je vrienden.

Met alle tips en tricks van Jord Althuizen in zijn boek Smokey Goodness maak je van barbecueën een ware kunst.

Om meerdere zomers met je schort door te kunnen gaan, kies je natuurlijk voor een leren uitvoering van Dutchdeluxes. Dit schort alleen al is een goede reden om een ​​barbecue te organiseren.

Gefu handschoenen bieden je de juiste bescherming tijdens het barbecueën.

De grilltangen zijn niet alleen handig voor het maken van een hamburger, maar een vis kan zeker geen kwaad tussen deze grilltangen van Barbecook.

Een prachtig handgemaakte barbecue gereedschapsset gemaakt van bamboe, leer en RVS.

Ben je een beginnende barbecuer? Dan is deze barbecue van Weber een goede optie. Met de vele mogelijkheden die deze barbecue biedt, zet je gegarandeerd iets moois op tafel.

Hoewel we veel apparatuur kunnen kopen voor een succesvol barbecueseizoen, hebben we geen controle over Moeder Natuur. Als het minder zonnig is, blijft je barbecue mooi onder deze bescherming.

Bekende kok Julius Jasper laat in zijn boek Smart BBQ zien hoeveel verschillende gerechten je op de barbecue kunt maken. Op de barbecue bereid je niet alleen vlees en vis, maar zelfs je dessert.

De basis voor elke barbecue.