Volkswagen Amarok Ultimate nieuwe topversie - AutoWeek

2021-11-05 07:30:12 By : Ms. Anna Cai

Abonneer nú met korting

Kies nu voor een abonnement met korting

Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.

De Ultimate heeft de Amarok Highline als basis. De verschillen starten aan de voorzijde: de Ultimate onderscheidt zich met bixenon-koplampen met een opgestelde lichtband van led-lampen. Ook zijn er extra chroomlijsten in het front.

Andere uiterlijkheden zijn zilverkleurige spiegelkappen, achterlichten met donker glas, led-verlichting voor de kentekenplaten, 19-inch Aragonit lichtmetaal, zilvergrijze bodembeschermplaten met verchroomde stylingbar en hoogglans roestvrijstalen zijbalken langs de dorpels.

Verder heeft de Amarok Ultimate parkeersensoren aan de voor- en achterzijde, een achteruitrijcamera, elektrisch inklapbare en verwarmbare buitenspiegels, een alarm, een RNS 315-navigatiesysteem en stoelverwarming voorin. De stoelbekleding is van alcantara.

Volkswagen biedt zes lakkleuren aan: Deep Black Pearl Effect, Toffee Brown, Candy White, Natural Grey, Starlight Blue en Reflex Silver Metallic.

De Ultimate-uitrusting is te krijgen in combinatie met de TDI-motoren met vermogens van 140 of 180 pk. Verder is er keuze uit voor- en vierwielaandrijving en een handbak en een automaat.

De Amarok Ultimate is te verkrijgen tegen een meerprijs van € 6.250 voor de dubbele cabine (BPM plichtig) en de plus cabine (grijs kenteken) en € 6.900 euro voor de dubbele cabine met lange wielbasis (grijs kenteken).

Laat op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens van e-mail ons.

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.

Veel Amerikaanser dan een Ram 1500 wordt een voertuig niet, toch is deze mastodont ook in Nederland...

De Volkswagen ID.3 kende een roerige start als duurtester. We zijn begonnen met een 1e Max in het...

© 2021 DPG Media BV - alle rechten voorbehouden