Soulines tt42 vlaggenschip referentie draaitafel uit Servie

2021-11-05 07:18:52 By : Ms. Nina Tang

Het in Servië begint van Soulines 42, een vlaggent draaitafelt42, een vlaggenschip draaitafelt die er naar eigen zeggen niet goed ziet en ziet er goed uit, maar ziet er goed uit. We weten nog niet vanaf wanneer de tt42 leverbaar zal zijn en hoeveel hij zal kosten, maar de beschikbare informatie willen we alvast delen met onze lezers.

Alle draaitafels zijn modellen van kunst naar een creatieve uit de die veel voor het merk bevatten. Deze keer naar een gezegden ze de volgende andere betekenis heeft dan een origineel. Maar in de context van de sciencefictionroman 'Hitchhiker's Guide to the Galaxy' van de beroemde Douglas Adams geplaatst, is het getal 42 het antwoord op de “vraag naar de zin van het leven, het universum en alles”.

In de woorden van Soulines: “Omdat niemand kan zeggen welke de beste draaitafel ter wereld is, omdat we nog niet weten hoe die draaitafel zou moeten zijn, welke kenmerken hij zou moeten hebben, omdat we niet weten hoe de vraag correct zou moeten worden ontwikkelen , is het verkrijgen van de vraag over de zin van het leven, het universum en alles correct te en een zinvolle antwoord te antwoorden. Het getal 42 is dus het perfecte antwoord op die vraag, zolang de vraag maar op die manier is. Totdat we hebben gebruikt wat de beste draaitafel ter wereld zou moeten zijn, zou de tt42 het antwoord kunnen zijn.”

Het ontwerp van de tt42 is gedaan met behulp van 3D-modelleringssoftware en met behulp van de gulden snede en de Fibonacci-reeks om een ​​volledig mechanisch uitgebalanceerd systeem te verkrijgen. Het massamiddelpunt van de draaitafel wordt op de verticale rotaties van de hoofdlagers geplaatst, met als gevolg het traagheidsmoment tot het middelpunt van de massa wordt versterkt. Om een ​​​​uniforme trillingen over het hele frequentiespectrum te verkrijgen, is gekozen voor een constructie van materialen zoals acryl, aluminium en roestvrij staal voor de plint- en subplintcomponenten op basis van hun mechanische eigenschappen. Alle documenten zijn CNC-gefreesd en met de hand afgewerkt.

De uit acryl vervaardigde hoofdsokkel, massief aluminium subsokkel en motorconstructie zijn driepunten van diepere kurkringen van verschillende afmetingen voor demping, verkorting van de hoeveelheid controle wordt verkregen over de overdracht van trillingen door de complexe plint / subplint / motormontage.

Zowel de arm-pods als de hoofdlagers zijn direct gemonteerd op de CNC-gefreesde aluminium subplint, die op zijn beurt is gebaseerd op de acryl over de rubberen kurkringen van verschillende afmetingen die worden gebruikt voor de demping.

Het hoofdlager is van het omgekeerde type, CNC-gefreed en voltooid met de kleinste toleranties. De bovenste naaf van het lager is vervaardigd uit massief roestvrij staal en bestaat uit een messing businzetstuk en een messing Derlin drukkussen. Een kogellager bevat boven een gehard stalen lager, een kogel absoluut centraal in de as zit.

Het draaiplateau is 60 millimeter dik en is met een hoog vervaardigd vervaardigd uit gelamineerd gegoten acryl. Het gebruik van een mat is geheel naar de voorkeur van de gebruiker. De complete hoofdlagersamenstelling en schotel worden afzonderlijk vervaardigd om op elkaar te passagiers, op de plaats van in batches te worden vervaardigd.

Het aandrijfmechanisme maakt gebruik van een krachtig, borstelloze DC-motor met hoog koppel en met een verwerkte driver voor snelheidsregeling, open de motorcontroller een echt analoog apparaat is dat zorgt voor een constante snelheid en uniforme rotatie. De gebruiker kan het plateau 33 1/3 van 45 rondjes per minuut laten draaien.

De draaitafel wordt ondersteund door drie verstelbare massieve voeten die CNC-gefreesd zijn uit massief roestvrij staal om nivellering te maken en een optimale koppeling te bieden met het oppervlak hij staat. De grondbeginselen van het starten met de kurkringen van verschillende diameters, van de verschillende diameters van de verschillende diameters, van de verschillende diameters, de beurten van de driepunts zijn grondbeginselen van de acrylringen van verschillende diameters voor de demping. Zo wordt de doorbraak van structurele trillingen (vanuit de omgeving via plank / rek / standaard) geminimaliseerd en kan verwaarloosd worden.

Twee identieke armplates bestaan ​​uit verschillende delen: het bovenste deel, het onderste deel en het armboard (geschikt voor SME x 2, Jelco / Linn / Ortofon, Rega / Origin Live / Audio Note / enz.), allemaal CNC gefreesd van aluminium en drie sets (van vier) afstandhouders van verschillende hoogtes (15, 20, 25 mm) van roestvrij staal. Het bovenste en onderste deel zijn stevig verbonden met zes M4-bouten en kunnen over elkaar schuiven, dus de vereiste verandering van geometrie voor verschillende toonarmlengtes, 9 of 12 inch, is vrij eenvoudig. Dit is een kwestie van de M4-bouten losschroeven, het bovenste deel verschuiven naar de juiste positie en weer vastdraaien van de bouten.

De rechter arm-pod met de SME arm-board is in de gemonteerde, gemonteerde montage van de tweede (linker) arm-pod, die gemonteerd is gemonteerd, volgens Soulines eenvoudig is met behulp van zes M4-bouten die terug zijn . Op maat vervaardigde armborden zijn beschikbaar op aanvraag en na overlegging van de technische tekeningen van de specifieke vereisten voor bevestiging.

We weten niet vanaf wanneer de tt42 van Soulines geleverd kan worden. De prijs voor de Benelux moet nog bekend worden gemaakt.