Huawei kondigt HUAWEI WATCH 3-serie aan aangedreven door HarmonyOS 2

2021-11-16 13:18:45 By : Mr. KEN Deng

Amsterdam, 3 juni 2021 – Huawei heeft vandaag de HUAWEI WATCH 3 en HUAWEI WATCH 3 Pro gelanceerd. Beide smartwatches draaien op HarmonyOS 2 en bieden verbeterde interacties, onafhankelijke connectiviteit en interconnectiviteit in alle scenario's. De HUAWEI WATCH 3-serie bevat voor het eerst een temperatuursensor voor huidtemperatuurdetectie en nieuwe integraties zoals handwasdetectie en valdetectie.

“De gloednieuwe HUAWEI WATCH 3-serie wordt aangedreven door HarmonyOS 2. De nieuwe smartwatches zijn onafhankelijk, slim en net zo krachtig als smartphones. Ze zijn ontworpen om het dagelijks leven gemakkelijker te maken dan voorheen”, zegt Kevin Ho, Chief Operating Officer van Huawei Consumer BG. "Gezondheids- en fitnessmonitoring is altijd een van de belangrijkste sterke punten van onze wearables geweest en deze keer voegen we huidtemperatuurdetectie, handen wassen en valdetectie toe om gebruikers een completere set functies te geven om hun gezondheid beter te volgen."

Strak ontwerp De HUAWEI WATCH 3-serie vindt een balans tussen smartwatch en traditionele horloge-esthetiek. Het elegante ontwerp van de gepolijste roestvrijstalen horlogekast wordt nog versterkt door het ultragebogen 3D-glas en een groot display.

De HUAWEI WATCH 3-serie is de eerste Huawei smartwatch-serie met een 3D roterende kroon met voelbare feedback voor gebruikers. Dankzij de zeer nauwkeurige herkenning van vingerbewegingen kunnen gebruikers nauwkeurig in- en uitzoomen en kiezen uit de verschillende menu-opties. HarmonyOS 2 introduceert ook een geheel nieuwe gebruikersinterface met een app-menu voor het starten van een raster. Het maakt perfect gebruik van de functionaliteiten van de 3D roterende kroon voor een soepele en meer intuïtieve gebruikerservaring.

De HUAWEI WATCH 3-serie wordt standaard geleverd met een brede selectie wijzerplaten en bandjes, zodat gebruikers hun smartwatch kunnen personaliseren. Met een breed scala aan innovatieve en interessante thema's, waaronder technologie, gaming, doe-het-zelf en korte video's, kunnen de wijzerplaten worden gecombineerd. Denk aan banden van fluorelastomeer, nylon, leer, roestvrij staal en titanium om het perfecte accessoire te creëren dat bij elke outfit past.1

Onafhankelijke intelligentie, zo krachtig als een smartphone De HUAWEI WATCH 3-serie ondersteunt standalone connectiviteit. Via de eSIM-service kunnen gebruikers hun telefoonnummer en data-abonnementen van hun smartphone delen met hun smartwatch.

De smartwatch is vooraf geïnstalleerd met AppGallery, zodat gebruikers apps van derden kunnen downloaden. Hierdoor kunnen ze de smartwatch tijdens het reizen omtoveren tot hun persoonlijke reisassistent, die snel en eenvoudig vluchtstatus en taxi-informatie deelt.

Ultralange batterijduur voor de hele dag gezondheidsmonitoring De HUAWEI WATCH 3-serie is ook een professionele assistent voor fitnessmonitoring en biedt meer dan 100 trainingsmodi. Nieuw in deze serie zijn huidtemperatuurmeting, valdetectie en SOS-waarschuwing. Daarnaast blijf je perfect op de hoogte van je gezondheid via de hartslag- en SpO2-meter en de slaap- en stressmeter.

HUAWEI WATCH 3 Pro heeft een ultralange batterijduur2: vijf dagen in de slimme modus en eenentwintig dagen in de ultralange batterijduur. Met de HUAWEI WATCH 3 is dat respectievelijk vier dagen in de slimme modus en veertien dagen in de ultralange batterijduur.

Prijs en beschikbaarheid De HUAWEI WATCH 3 is vanaf 27 juni verkrijgbaar in de Huawei-winkels voor een adviesprijs van € 369,- in rubber, leer en staal. Ook de HUAWEI WATCH 3 Pro is binnenkort verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf € 499. De Pro-versie is verkrijgbaar in leer- of titaniumvarianten. Er is een lanceringsaanbieding voor alle versies waarbij consumenten ook de HUAWEI FreeBuds 4i ontvangen.

1 Beschikbare aanpassingen voor HUAWEI WATCH 3 en HUAWEI WATCH 3 Pro kunnen variëren. Raadpleeg de officiële website voor meer informatie. 2 De gegevens zijn afkomstig van Huawei-labs. Het werkelijke gebruik kan variëren als gevolg van productverschillen, gebruikersgewoonten en omgevingsvariabelen. Ga voor meer informatie naar de officiële Huawei-website.

Over Huawei Consumer Business Group Huawei is een toonaangevende wereldwijde fabrikant en leverancier van netwerkapparatuur, IT-oplossingen en consumentenproducten. Huawei heeft wereldwijd 15 R&D-centra en is gebouwd op 30 jaar ervaring in de telecom- en ICT-industrie. De producten en diensten zijn beschikbaar in meer dan 170 landen, waarmee een derde van de wereldbevolking wordt bediend. Huawei Consumer Business Group is een van de drie business units van Huawei met producten als smartphones, tablets, mobiele breedbandtoestellen, wearables en clouddiensten. Momenteel is Huawei het op één na grootste smartphonemerk ter wereld en heeft het in 2019 wereldwijd meer dan 240 miljoen smartphones verscheept. Huawei zet zich volledig in om consumenten over de hele wereld innovatieve technologieën te bieden.

Bezoek onze website voor updates over Huawei Consumer Business Group of volg ons op onze socialemediakanalen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.