Autosleutelhanger/kastjes tegen RFID skimming - Security.NL

2021-11-05 07:23:21 By : Ms. Susan xu

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.

Ransomware voorkomen? Begrijpen waarom je niet algemeen hetzelfde wachtwoord moet gebruiken? Met eigen ogen zien waarom updaten zo belangrijk is? Ontwaak je Hacker Mindset met de Certified Secure Security Awareness Experience - LIVE Online!

Zoals de titel al stelt... Waar heb ik meer privacy mee... VPN van de torbrowser? Dank

Ict-jurist Arnoud Engelfriet geeft elke week antwoord op een interessante juridische vraag over beveiliging, recht en privacy. ...

In Engeland heeft Ofcom (de autoriteit daar) de providers opgedragen gespoofte telefoonnummers te ondersteund. Zie oa dit ...

Juridische: De onderzoeker die een ernstige bug bij messaging dienst Telegram heeft gemeld, heeft afstand gedaan van de $1000 ...

Altijd meteen op de hoogte van het laatste beveiligingsnieuws? Volg ons nu ook op Twitter!

Op 5 december 2017 hebben we een nieuwe versie van onze huisregels en privacybeleid ontvangen. Om verder te kunnen gaan met de nieuwe huisregels van Security.NL.

Op 24 mei 2018 hebben wij, in het kader van de AVG, ons privacybeleid bijgewerkt. Om verder te kunnen gaan met het bijgewerkte privacybeleid. Heb je vragen neem dan contact op met info@security.nl.

Op 24 mei 2018 hebben wij, in het kader van de AVG, ons privacybeleid bijgewerkt. Om verder te kunnen gaan met het bijgewerkte privacybeleid. Heb je vragen neem dan contact op met info@security.nl.

Bedankt! Je kunt nu inloggen op je account.

Wanneer je hieronder het e-mailadres van je account geeft wordt er een nieuwe activatielink naar je gestuurd. Deze link kun je gebruiken om een ​​nieuw wachtwoord in te stellen.

Wanneer je het juiste e-mailadres ontvang je automatisch een nieuwe activatielink. Deze link kan je gebruiken om een ​​nieuw wachtwoord in te stellen.

Geef je e-mailadres open en kies een alias van maximaal 30 karakters.

Je hebt je succesvol vervolgd. je je account kunt gebruiken moet deze geactiveerd worden. Dit kan je doen door middel van de activatielink die naar het vooraf ingevulde e-mailadres wordt verzonden.