ACE met TUBUS en kabelveer dempers op Precisiebeurs - MetaalNieuws, het laatste nieuws uit de Metaalbranche

2021-11-05 07:27:30 By : Ms. Carolyn Hsu

Home Nieuws Overzicht ACE met TUBUS en kabelveer dempers op Precisiebeurs

Op de Precisiebeurs geeft ACE Stoßdämpfer acte de présence met onder meer zijn TUBUS en de kabelveer dempers. De TUBUS structuurdemper is RGA getest en is onder voorwaarden geschikt voor toepassingen in een cleanroom. In de tot de standaard demper bevat deze demper geen kleurstoffen.

De TUBUS structuurdemper is RGA getest en onder voorwaarden geschikt voor toepassingen in een cleanroom.

De kabelveer dempers zijn op hun beurt bijzonder goed bestand tegen hitte, kou, zuren, zeewater en uv-straling. mogelijk ze over permanente hoge vibratie-, schok- en stootdempende eigenschappen. Ze worden veelzijdige en veelzijdige mogelijkheden. Bovendien kunnen de uitrusting worden voorzien van een coating. Door de grote verscheidenheid aan uitvoeringen van deze dempers kan een breed scala aan belastingen en trillingen worden opgevangen en/of geïsoleerd.

De TUBUS demper van ACE zijn dempingseigenschappen vooral heeft te danken aan het unieke materiaal. De onderhoudsvrije inbouwklare dempers bestaan ​​uit speciaal co-polyester elastomeer. Dit materiaal warm onder belasting geringing open en zorgt voor een gelijkblijvende demping. Het materiaal en het wereldwijd unieke productie in de bijzondere dempingseigenschappen. De structuur van het elastomeer wordt gewijzigd op de individuele dempingseigenschappen ontstaan. Ten opzichte van demping met rubber, polyurethaan (PUR) van stalen veren bieden deze structuurdempers een aanzienlijke verbetering.

Ze versterken naast hun flexibele dempingseigenschappen ook qua levensduur van andere oplossingen. Die is twintig keer zo hoog als met urethaan-dempers, tien keer hoger dan bij rubberen dempers en vijf keer zo hoog als bij stalen. Qua flexibiliteit zijn de TUBUS-structuurdempers van alle markten thuis. Ze zijn verkrijgbaar in zeven verschillende soorten en ingenieurs kunnen voor de meest verwerkte toepassingen van circa 150 producten.

Belangrijke winstpunt van de kabelveer dempers zijn hoge standtijden en daarmee een groot kosten-baten voordeel.

Belangrijke winstpunt van de kabelveer dempers zijn hoge standtijden en daarmee een groot kosten-baten voordeel. Een ander pluspunt is dat ze kwetsbare machines en onderdelen tijdens het transport optimaal beschermen. Daarnaast zijn de onderdelen onderhoudsvrij, hebben een speciale wrijving van de afzonderlijke vorm en kunnen ze bij elke toepassing over een bovengemiddeld goede demping. Ze zijn net zo geschikt als dempend element voor kwetsbare harde schijven en meetapparatuur als voor containers en zware machines – niet in de laatste plaats omdat door het gebruik van elementen bijna oneindig zijn.

Zo kunnen ze ook worden gebruikt in besturingskasten, bij pompen, compressoren en militaire toepassingen. Hun superioriteit onder de kabels standaard gemaakt van roestvrij staal en kunnen worden gemaakt van een coating. De bevestigingsbeugels standaard in aluminium geleverd maar zijn op aanvraag ook verkrijgbaar in roestvrijstalen uitvoering.

ACE Stoßdämpfer Precisiebeurs Hal 1, stand 246

OnRobot lanceert educatieplatform Leer OnRobot

Beleving Blechexpo en Schweisstec 2021 in lijn met eerdere beurzen

Sandvik nieuwe groefsteekgereedschappen voor kleine diameters

Mewa Peak collectie is duurzaam en functioneel

Red Tooling System oplossing voor voorraadverlies

uitvoer uitvoering met en lange opslagsystemen voor plaatwerk enkele jaren geleden zochten we bij…

Gemaakt door Driessen breidt kantcapaciteit verder uit

Mebema nieuwe partij in gebruikte handel CNC-machines

Optimaliseren verspaningsproces is vaak eenvoudig

VMC toont koningin Máxima hoe duurzaam een ​​metaalbedrijf kan zijn

AutoPOL verwerkt nu automatisch samenstellingen

IJzersterk vakmanschap op maat. GICOM is een veelzijdig metaalbewerkingsbedrijf met een uitgebreid assortiment plaatwerk…

Metaalbedrijf Baas in Almelo is al meer dan 25 jaar een betrouwbare en klantgerichte…

247TailorSteel is de fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen…

Met ons geavanceerde machinepark kunnen we elke denkbare bewerking voor u uitvoeren, met de…

Machines voor het bramen, schuren, afronden, afronden en metaalfinishen. Onze metaalmachines verzorgen de afwerking…

uitvoer uitvoering met en lange opslagsystemen voor plaatwerk enkele jaren geleden zochten we bij…

Ontbramen, afronden en afronden! Wij ontwikkelen, bouwen en verkopen topmachines voor het ontbramen, afronden…

01-11 Het uitbesteden van kleine hoeveelheden doet OPS al bijna 15 jaar, in combinatie met…

11-10 De structuur- en veiligheidsdempers van ACE van het type Tubus zijn verkrijgbaar in maar…

18-08 Deze dempers voor eenmalig gebruik zijn gemaakt van aluminium of stalen buizen, die bij…

13-01 Dempingsspecialist ACE Stoßdämpfer is een nieuwe productserie op het gebied van vibratietechniek. Dit productspectrum…

23-11 Wie massakrachten in de automatisering van industriële productieprocessen efficiënt wil verminderen, kan voor veel…

02-11 Ook de Tube en wire in Düsseldorf gaan dit jaar definitief niet door. de…

15-10 De Precisiebeurs en de Vakbeurs Kunststoffen gaan dit jaar niet door. Dit heeft organisator…

07-10 Brimotech heeft samen met partner Vapsint nieuwe instelbare dempers ontwikkeld. “Na diverse geluiden vanuit…

Klik hier om je aan te melden

MetaalNieuws, PlaatBewerkingsNieuws en VerspaningsNieuws zijn uitgaven van 54U Media BV

De lezers van MetaalNieuws zijn ruim 17.000 ondernemers in de Nederlandse en Belgische metaalverwerkende industrie, waarvan er 12.000 behoren tot het midden- en kleinbedrijf (MKB).

Wij, als 54U Media BV, geven om, en dragen de uiterste zorg voor uw gegevens. Onze website, MetaalNieuws, maakt gebruik van functionele, analytische, sociale media en advertentie-cookies zo eenvoudig en persoonlijk te maken. Op deze manier kunnen wij relevante informatie en advertenties en kun je eenvoudig inhoud via je sociale media kanalen delen. Daarnaast hebben wij primaire gegevens om u te kunnen voorzien van de door u aangevraagde informatie (abonnementen op gedrukte en digitale nieuwsbrieven). Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.