Déze woonaccessoires onder de €25 maken je huis cosy en chic

2022-09-30 23:07:18 By : Mr. Jay Cao

Deze leuke items zijn perfect als je je huis najaars-proof wil maken.

Na je garderobe, is je interieur aan de beurt voor een herfst make-over. Dit kan uitstekend zonder er te veel geld aan uit te geven. Je maakt je interieur namelijk gemakkelijk herfstproof door alleen wat accessoires te verwisselen of toe te voegen. Zo creëer je direct een fijn gevoel in huis, zonder dat je hoeft te slepen met allerlei meubels. Stijlvol én betaalbaar: daar houden we van. JAN zocht 7 mooie interieur-items bij elkaar die je voor een prikkie kan scoren.

Haal de restaurantsfeer in huis met deze stijlvolle servetringen. De ringen zijn van roestvrij staal en hebben een klassiek knoopdesign. Ideaal om je avondmaaltijd nét dat beetje extra te geven, óf alvast een mooie aankoop in de aanloop naar de feestdagen.

Dit schattige bloempotje met stippenreliëf van Hema is de perfecte toevoeging aan je najaarsinterieur. Deze bloempot in warme groene herfstkleur kun je goed combineren met andere kleuren. Een goede basic dus om je interieur herfst-proof mee te maken.

Met deze set van twee bronzen keukendoeken van Sissy-Boy geef je jouw keuken een herfst-update. De set bestaat uit een theedoek en een handdoek die perfect bij elkaar passen. De teddy-handdoek en theedoek in geblokte print hebben een trendy terra-kleur die perfect is voor aankomend seizoen.

Deze vaas met asymmetrische, golvende vormgeving is een mooi budget item om de herfstsfeer in huis te halen. Deze vaas van H&M is niet alleen heel mooi, maar ook nog eens budgetproof! Een item als deze mag dan ook absoluut niet ontbreken in dit rijtje.

De bank is de perfecte plek om op een druilerige herfstdag lekker te ontspannen na een lange dag. Met dit sierkussen met kleurrijk dessin ingeweven met een jacquard techniek haal je de herfstkleuren in huis. De achterkant heeft een prachtige donkeroranje kleur, dé kleur voor aankomend seizoen.

Kaarsen zijn tijdens het najaar een essential in je interieur. In deze waxinelichthouder kunnen niet één, maar maar liefst twee theelichtjes! De zachte, golvende vorm en de warme donkergroene kleur maakt deze waxinelichthouder tot de perfecte aanvulling op je najaarsinterieur.

Met deze chique placemats til je elk diner naar een hoger niveau. De neutrale beige kleur past bij elk soort serviesgoed én maakt je tafel tot een warm en gezellig geheel. Perfect voor het najaar dus. Bovendien zijn ze ook nog eens mega betaalbaar: €4,99 voor een set van twee!