Multishape: een nieuw modulair persoonlijk verzorgingssysteem voor mannen - CooleSuggesties

2022-06-10 19:48:58 By : Mr. Richard Sun

4 juni 2022Kleding/verzorging baard, duurzaam, mannen, Verzorging

Met de nieuwe Multishape van Panasonic kan er afscheid worden genomen van veel onnodige elektronica. De Multishape is het eerste modulaire persoonlijke verzorgingssysteem op de markt waarbij de gebruiker vrij kan kiezen uit verschillende dagelijkse persoonlijke verzorgingsbenodigdheden – van het trimmen en scheren van hoofdhaar en baard, tot het verzorgen van lichaamshaar, het trimmen van oor-, neus- en gezichtshaar tot het poetsen van de tanden. Met dit ene systeem met één oplaadbare batterij kan een unieke combinatie worden gecreëerd die past bij de specifieke persoonlijke verzorgingsroutine van de gebruiker en die hem de flexibiliteit biedt om klaar te zijn voor elke gelegenheid. Wij begrijpen namelijk dat het leven niet stilstaat. De Multishape, die eenvoud combineert met een verfijnd design, is milieuvriendelijk en ontworpen om de koolstofvoetafdruk te verkleinen zonder concessies te doen op het gebruik.

Geïnspireerd door Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling nr. 12 van de VN – Verantwoorde consumptie en productie – besloot Panasonic bij de ontwikkeling van de Multishape persoonlijke verzorgingsroutines te ontdoen van onnodige materialen. In plaats van een product met tientallen hulpstukken die nooit gebruikt worden, maar wel waardevolle hulpbronnen verbruiken, heeft de Multishape maar één oplaadbare batterij in het handvat dat meerdere, door de gebruiker geselecteerde, persoonlijke verzorgingsfuncties kan uitvoeren. Hierdoor worden alleen de hulpbronnen verbruikt die echt noodzakelijk zijn.

Niet alleen het milieu profiteert van de keuzemogelijkheden van de Multishape. Ook biedt hij de gebruiker de flexibiliteit om de verzorgingsfuncties aan te passen en te upgraden met andere koppen indien de verzorgingsbehoeften veranderen. Het systeem is echt ontworpen om de gebruiker bij te staan op zijn persoonlijke verzorgingsreis, of hij nu een professionele look wil creëren voor op het werk of zijn specifieke persoonlijkheid wil tonen tijdens een avondje uit. Kwaliteit en robuustheid vormen de kern van dit systeem zodat de gebruiker er dag in dag uit optimaal uit kan zien.

Alle vijf de hulpstukken zitten boordevol innovatieve technologie van Panasonic en zijn geproduceerd op basis van eersteklas vakmanschap. Alle trimmer- en scheerkoppen zijn voorzien van de geavanceerde Japanse messentechnologie van Panasonic. Daarnaast heeft de scheerkop nano-geslepen roestvrijstalen messen. De vijf koppen die de gebruiker kan kopen op basis van zijn voorkeur zijn:

De Multishape maakt een einde aan het gebruik van meerdere apparaten, opladers en batterijen en biedt tegelijkertijd een persoonlijke verzorgingservaring op maat. Wanneer het tijd is om een bepaald onderdeel te vervangen, dan kan dat per onderdeel zonder dat het hele product weggegooid hoeft te worden. Dit voorkomt dat schaarse zeldzame aardmetalen en andere materialen in de batterij nodeloos worden weggegooid.

Bovendien heeft de Multishape een speciaal minimalistisch en strak ontwerp, is hij licht en compact, gemakkelijk mee te nemen en wordt hij geleverd met een reisetui. De gebruiker kan er dus altijd op en top uitzien, ook onderweg voor een vakantie of zakenreis.

Het gebruik van innovatieve technologie en Japanse techniek en vakmanschap om persoonlijke verzorgingsproducten te leveren die de gebruiker helpen een eigen look te creëren en zich zo goed mogelijk te voelen, dit zijn de kwaliteiten waarom Panasonic het nummer 1 merk voor elektronische persoonlijke verzorging van Japan is. En ze maken van de nieuwe Multishape dé oplossing voor een persoonlijke verzorgingsroutine.

Op zoek naar coole gadgets?

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij een leuk product of coole dienst voor jongens of mannen? Kijk dan op onze contactpagina voor alle mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden voor deelname aan onze prijsvragen en ons cookiebeleid.

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze reviews, artikelen en winacties? Meld je dan hier aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!