Dit zijn de vijf interieurcadeaus voor tech lovers

2021-12-13 07:43:11 By : Mr. Roger Lee

Wat dacht je van gadgets als de nieuwste Sonos Roam of een draadloos warmtekussen?

We hebben er allemaal wel een in onze familie of kennissenkring: de gadgetgekte. Zo'n tech-enthousiasteling die uren kan praten over beeld- en geluidskwaliteit en in een razernij raakt bij het zien van een nieuw technisch hoogstandje. Voor deze persoon hebben we vijf leuke nieuwe gadgets geselecteerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwe Sonos Roam? Dat is ook een mooi ontwerp om naar te kijken.

Hier is de nieuwe Roam, de ultradraagbare slimme speaker van Sonos die je net zo gemakkelijk meeneemt naar het kerstdiner als dat je hem thuis in de keuken neerzet - want de Roam vliegt moeiteloos van het wifi-netwerk op bluetooth.

Dit is zo'n geschenk voor de tech pro. Het kleine boefje (de speaker weegt slechts 450 gram) heeft best veel geluid. En wist je dat elke Sonos-gebruiker nu gratis toegang heeft tot Sonos' eigen streaming radio? Dat betekent meespelen met verschillende zenders - ja, ook speciaal voor de feestdagen - of afstemmen op de zender van je favoriete artiest.

Daarnaast is Roam ook nog eens best mooi om te zien, waterdicht, val- en stofbestendig. Handige pluspunten, als je het net iets te druk hebt met je glas erboven te zwaaien.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Sonos.

Wist je dat de lucht in huis tot vijf keer meer vervuild kan zijn dan buiten en dat de verwarming de lucht in huis uitdroogt? Wij niet, maar we kunnen er wel iets aan doen. De nieuwste Dyson luchtbevochtiger dient niet alleen als luchtreiniger, maar verbetert ook de luchtkwaliteit in huis. De luchtzuiverende bevochtigingsventilator is voorzien van een sensor die speciaal is ontworpen om het potentieel schadelijke en vervuilende gas formaldehyde te detecteren. Klinkt als rust, netheid en veiligheid.

Stoov's stijlvolle en duurzame warmtekussen met infrarood verwarming helpt je zeker de winter door. Dankzij de krachtige accu wordt het kussen urenlang verwarmd tot wel 42 graden. Heerlijk voor op de buik of voor op de rug.

Laten we een paar leuke bijwerkingen noemen: de Ploov verhoogt je lichaamstemperatuur, waardoor de thermostaat een graad lager kan. En de hoes is afneembaar en makkelijk te wassen.

Drie functies in één apparaat; Gira wordt geleverd met een zeer handige wandcontactdoos. Gelijktijdig opladen met een extra USB A poort en USB C poort, dat kan vanaf nu. Zo biedt het apparaat niet alleen stroomaansluiting en oplaadfunctie zonder adapter, maar kan het met de twee poorten ook oudere mobiele apparaten en die van de nieuwste generatie opladen.

De frames zijn gemaakt van materialen als aluminium, RVS, chroom, glas, linoleum multiplex en thermoplast. En te combineren met tijdloze kleurvarianten als wit, zwart en antracietgrijs.

Nog een heel slim technisch ding voor thuis. De Nuki Smart Lock 3.0 is een slim slot dat op afstand te bedienen is. Slim en veilig.